Events

Land of Now 13-17 JUNI 2022

Beyond Self

 

During the last year dealing with corona we have all been confronted with new realities in which our personal patterns might have played up in different ways.

This retreat is a deep dive discovering your true Self and letting go of patterns that no longer serve you. Create a shift in self-awareness to give you a better sense of direction and make you more effective in daily life.

Upcoming retreats:

13-17 Juni 2022, at the Land of Now located in Siddeburen, The Netherlands

14-18 November 2022, at the Land of Now located in Siddeburen, The Netherlands

 

Contact Eveline or Roderik to sign up, or check out the program!

 

Participants Experience:

“Beyond Self is een ervaring beyond itself. Het is een uitnodiging om te vertragen en daardoor een ontsnapping aan het dagelijks leven. Of is het een kijkje naar de werkelijkheid?

Tijdens de retreat word je aan de hand van leuke, uitdagende, confronterende maar ook openbarende oefeningen meegenomen om patronen bloot te leggen en waar te nemen. Vervolgens worden er tools aangeboden om hiermee aan de slag te gaan om zo de patronen wat makkelijker te relativeren. Voor mij was Beyond Self een solo reis die ik in verbinding met de groep heb gemaakt. Deze ervaring kenmerkt dan ook het open karakter van het retreat. 

De begeleiding is in harmonie met elkaar, de groep en de ervaring die geboden wordt. Ze weten met hun afwisseling van humor en ernst een open en losse sfeer te creëren die huiselijk, vertrouwd en familiaal aanvoelt. Er wordt ruimte geboden om te delen, te ervaren en bovenal te lachen. 

Het verblijf is op een ideale plek om de vertraging te ervaren en in combinatie met het heerlijke eten is het een cadeautje aan jezelf. 

Beyond Self is een absolute aanrader om beter de verbinding met je zelf aan te gaan en om te ontdekken hoe je het leven óók kunt benaderen.”

~~ Madhava Bulten

Download PDF