Events

vrijdag 22 juni, Amsterdam

Boeklancering: Driven by Dialogue

Na het vorige boek ‘ValueFraming’ bleek er grote behoefte aan een internationale opvolger. Vertalen bleek – door het totaal Nederlandse perspectief – ondoenlijk. Dus de opvolger maar direct in het Engels geschreven. Met daarin de blik op de essentie van een echt helpende dialoog, de toepassing daarvan in de praktijk én de cruciale rol van de facilitator. Omdat we denken dat jij ook regelmatig met de uitdagingen van een goede dialoog geconfronteerd wordt, hopen we je met dit boek te inspireren.

Bij de presentatie hopen we alvast een begin te maken met een aantal dynamische dialogen, aan ronde tafels van 5 tot 10 medeverkenners. Met sprekende thema’s als ‘learning dialogues’, ‘martial dialogues’, ‘ democratic dialogues’, ‘musical dialogues’. Misschien leveren deze al direct nieuwe inzichten. In ieder geval wordt het gezellig.

De programma rondom de lancering start om 16:00 en eindigt rond 19:00. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (op volgorde van binnenkomst). Aanmelden kan via Maud van Enkhuizen.

We zien je graag dan!