Events

19 september, 27 september, 4 oktober, 17 oktober en 24 oktober

Expert Spiral Dynamics Value Framing

We hebben een training ontwikkeld waarin onze 20 jaar ervaring en kennis met het gebruik van Spiral Dynamics Value Framing is ingebracht. Zoals o.a. met : regie op systeemverandering en transities, individuele coaching, teamontwikkeling/psychologische veiligheid en effectieve communicatie.

Als deelnemer aan onze training ‘Training Expert Spiral Dynamics Value Framing’ ben jij straks ook in staat om dit brede scala aan Spiral Dynamics Value Framing toepassingen te gebruiken in je dagelijkse praktijk.

We trainen en begeleiden je hierin gedurende een verspreid aantal van vijf cursusdagen met tussendoor diverse praktijkopdrachten. Ook tijdens de trainingsdagen wordt er veel individueel en in teams geoefend en geëxperimenteerd, waarmee we zoveel mogelijk proberen aan te sluiten bij jouw praktijk. Hiervoor doen we vooraf een individuele intake.

Wat een trainee aan het eind van de training kan:

  • Individuele scan analyseren en bespreken met invuller en deze gebruiken in de ontwikkeling van de persoon.
  • In teamsessies de ‘kleuren’ langs verschillende interventies kunnen inzetten ten behoeve van de ontwikkeling van het team.
  • Vijfstappen communicatiemodel in combinatie met Spiral Dynamics Value Framing toepassen in optimaliseren van communicatie.
  • Regie kunnen voeren bij systeemverandering met behulp van Spiral Dynamics Value Framing.

Onder begeleiding van
Floor de Ruiter
Founder & Partner bij Flying Elephants, Lector Bottom-up transformaties bij SDO-Hogeschool, Auteur. 

Fred Bleeker
Associate bij Flying Elephants, Teamontwikkelaar en Trainer bij Top Level Coach en Steyn&Allberg.

Doelgroep
Professionals die Spiral Dynamics Value Framing willen gebruiken bij het begeleiden van individuen, teams of groepen, het optimaliseren van de communicatie en het systemisch werken binnen een organisatie.

Kosten
€3050,- all-in (ex btw).

Locatie (onder voorbehoud)
Caatje aan de Lek in Culemborg

Aanmelden
Voor aanmelding of informatie kunt u zich wenden tot Fred Bleeker via mail fred@toplevelcoach.nl of bellen 0653925028.