Events

KENYA, 20-27 JAN 2024

True Nature Trail 2024

 

A week of discovery deep into the wilderness of Kenya. Without distraction from WiFi, work, WhatsApp, or whatever. We do with what nature has to bring us. To get in touch with yourself, each other and nature. To get answers and insights on questions and themes that are important in your life right now. Where are you at the moment, and what is your desire for the future? Where do you want to take a next step in your development, personally or professionally? What is most important to you in this moment? What do you need to realize your ambitions and make your dreams come true?

 

Will you join us to find out?

 

Check out our flyer and testimonials or check out our extensive information brochure!

Check out the videos of fellow travellers’ experiences down below!

Check out our extensive information brochure!

 

 

Participant experiences (see link ‘testimonials for more reviews)

“Een avontuurlijke tocht te voet in Kenia, een plek van oerkrachten uit de natuur en uit het volk, de Masaï . Een droom die werkelijkheid werd op deze leaderships trail in Kenia.

En wat een avontuur was het; kampvuren,bergen en vlaktes, Masaï, droogte, stof, stilte, primitief, krijgers, afzien,  inzichten, vriendschap, ontroering, en de mooiste sterrenhemels.  En dat nog afgezien van alle dieren en natuurschoon onderweg. Maar ook; meditaties, yoga en diepgaande (groeps)gesprekken. Dat was nieuw voor mij maar wat een extra dimensie gaf dat. En dat in die omgeving. Per dag merkte ik dat ik meer open kwam te staan voor de schoonheid  om mij heen en hielp de natuur en de groep mij inzichten te krijgen in wie ik was, waar ik vandaan kom en welke patronen in mijn leven aanwezig zijn. 

Aan het einde van de trail was ik in staat onderscheid te maken in patronen die mij nog dienen en patronen die mij niet meer dienen. Via een mooi ritueel heb ik die patronen achter me kunnen laten om een frisse nieuwe start te kunnen maken bij thuiskomst. Voor mij betekent dit letterlijk dat er een leven was vóor de trail en een nieuw, krachtig en waarachtig leven ná de trail.

Dank je wel lieve Heidi en Eveline voor jullie geweldige begeleiding en vriendschap.”

Maaike Andriessen

 

 

 

 


Download PDF